sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Tokokisoissa 14.2.2009

Kävin Demin kanssa taas Pieksämäen Palveluskoirayhdistyksen järjestämässä toko-kisoissa todella huonoin tuloksin. Saatiin taas 3-tulos ja pisteitä 124. Demillä on juoksut niin lähellä, että koko neiti on ihan sekaisin. Demi oli sitä mieltä ettei hän ole koskaan kuullut mitä käsky "maahan" tarkoittaa ja se myös sitten näkyi pisteissä joka liikkeessä :D Tällä kertaa ku itse en jännittänyt oikeestaan yhtään niin sitten koira perseilee toden teolla :D

Paikallamakuusta oon todella tyytyväinen, Demi jäi todella rauhallisesti odottamaan, eikä hievahtanutkaan!! On treenit auttaneet, otin käyttöön takapalkan ja olin piilossa vaan hyvin pieniä hetkiä. Demillä oli aina alusta asti kiire takapalkalle, joten eipähän ainakaan mietiskele niin paljon minuu ;) Tässä jo huomasin ettei Demi oikein oo oma itsensä, yleensä se tarjoaa maahanmenoa joka asiaan ja on ollut aina todella vahva liike. Sanoin ekan käskyn maahan, ei mitään havaintoa, tuijotti vaan minua joten sitten äkkiä näytin kädellä ja sanoin "maahan", eikä meinannut mennä vieläkään, mut sit kolmannella käskyllä meni maahan käden avulla vasta.

Seuraamisessa ei meinannut tulla sivulle ei sitten millään, katteli vaan metrin miusta sivussa et mikä "sivu", en oo kuullut sitäkään ;D No sain sitten vihdoin sen sivulle ja sain sen ihan ok seuraamaan, ei oikein alussa ollut mukana, mut liikkeestä pysähtymisen jälkeen sit vähän paremmin skarppas.

Maahanmenossa jäi tosiaan seisomaan, eikä ees kolmannella käskyllä mennyt maahan, vaikka kädelläkin näytin.

Luoksetulossa meillä on tähän mennessä ollut ongelmana että Demi ehkä meinaa vähän ennakoida ja hidastelee, mut nyt en saanut sitä pysähtymään ku vasta toisella käsimerkillä, ihan omituista :D

Seisominen sujui sitten hyvin, jännä miten treeneissä Demi ei meinaa jäähä seisomaan, vaan menee aina maahan, mut kisoissa se pysähtyy aina kuin seinään. Nyt lähti seuraamaankin jo aika hyvin ja pysähtyi heti käskystä.

Noutamisessa taas sama ongelma kuin viimekin kisoissa, heti kun alan ottaa kapulaa, Demi hypähtää samalla taaksepäin ja sylkäisee kapulan suustaan. Nyt vielä sit onnistuin ite tiputtaa sen vielä siitä kädestä.

Kaukokäskyissä oli taas ongelmana maahanmeno, piti laittaa koira alas niin meni vasta tokalla käskyllä, muuten sit liike kyllä onnistui, eikä sit maahanmeno ollut ongelma.

Estehypyssä hyppäs tosi löysästi eikä istunut vasta kun tokalla käskyllä.

Tässä vielä pisteet:

Paikallamakaaminen: 8
Seuraaminen taluttimetta: 9
Maahanmeno: 0
Luoksetulo: 6
Seisominen: 9
Noutaminen: 6
Kauko-ohjaus: 5
Estehyppy: 6
Kokonaisvaikutus: 7

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti