sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Arkitottistelua hallilla

Olin tänään illalla yhdistyksen arkitottis-treeneissä Demin kanssa ja otin pääasiassa paikallaoloa, ja tietenkin seuraamispätkiä. Ensimmäinen paikallaolo sujui taas kuten eilen mölleissäkin, lähti hipsimään hallin ovea kohti ja oli todella levoton sitä ennen. Häiriön alla se rauhoittuu, mut heti kun kaikki ovat tekemättä mitään ja ovat hiljaa, Demi paineistuu selvästi aika paljon. Pääsin pölläyttämään sen asiasta ja palautin paikalleen, annoin uuden käskyn ja kehuin kovasti. Toivottavasti oppi jotain. Olin piilossa useita minuutteja ja tällä kertaa se kesti ja oli hieman levollisempi.

Seuraamisesta oon todella tyytyväinen, eilen harjoittelin sisällä molempien kanssa kovasti niitä vartaloapuja pois ja omasta mielestäni alan onnistua :) Demillä ei ollut minkäänlaista ongelmaa kun ei yhtäkkiä saanutkaan miulta minkäänlaista apua, mut Dina oli aluks vähän hämillään ja sain antaa pari sivulle-käskyä, ennenkuin oli oikealla paikalla. Eli harjoittelin molempien kanssa vaan edessä olemista ja siitä sivulle-tuloa.

Kapulan pitämistä harjoiteltiin Demin kanssa myös, ei mitään ongelmaa, se pitää todella nätisti ja rauhallisesti kapulaa ja tuo tiiviisti eteen jos otan askelia taaksepäin. Eiköhän se ala onnistumaan pian ulkonakin :) Mutta tällaisia treenejä taas tänään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti