lauantai 4. huhtikuuta 2009

Agiliitelyä 2.4.2009


Kirjottelenpa tässä pari päivää myöhässä...

Demi kun vihdoin aloitti tiistaina juoksut niin pääsin Dinan kanssa ohjattuihin agitreeneihin. Luettiin ilmeisesti Maaritin kanssa toistemme ajatukset, kun laitoin päivällä viestiä että toivoisin treeneihin paljon irtaantumisharjoituksia niin niitähän Maarit olikin suunnitellut illaksi muutenkin. Olin ihan varma, et Dina ei taas irtoo miusta yhtään mut sehän yllätti ja teki kuin mikäkin vanha tekijä! Aluksi otettiin putki ja vedettiin se suoraksi, vietiin koiran kanssa yhdessä lelu toiseen päähän, innostettiin sitä, mentiin lähettämään koira aina kauempaa ja kauempaa putken suulta ja ite otettiin korkeintaan tukiaskel lähetettäessä.

Ensimmäisessä rataharjoituksessa oli 4 hyppyä ja putki, ja viimeiset hypyt mentiin aina ristikkäin että hypättiin ensimmäinen este myös viimeisenä. Sama tehtiin sitten toiselta puolelta, että lähettiin vasemman puoleiselta hypyltä jne.















Tämän harjoituksen jälkeen otettiin pitkä 14 esteen rata, jossa oli muuri, puomi, putki, hyppyjä ja kepit (rataa en jaksa nyt piirrellä). Muuri täytyi eka kiertää takaa ja sitten kuitenkin jatkettiin matkaa eteenpäin, joten itse piti keretä alta pois, jotta koira pääsi hyppäämään kunnolla. Toisen kerran muurille mentäessä saikin laittaa koiran menemään täysillä loppupätkän putken läpi ja viimeiselle hypylle, jossa Maarit heilui lelun kanssa, Dinahan tietysti lähti niin kovaa kun vaan jaloistaan pääsi ja itse yritin keretä perässä ;) Saa kisoissa voitettua paljon aikaa kun opettaa koiran irtoamaan ja menemään käskyllä vaan täysillä eteenpäin.

Huomenna olis taas SPKY:n järjestämät epäviralliset agikisat, joihin sitten osallistun vaan Dinan kanssa yllättäen, peukkuja huomiselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti