sunnuntai 21. elokuuta 2011

Kolmen koon koiratapahtuma 21.8

Savonlinnan Palveluskoirayhdistys järjesti joka vuotisen Kolmen koon koiratapahtuman Kellarpellon raviradalla. Lajeina olivat speed race, agilityn epäviralliset kisat sekä match show. Osallistuin molempien koirien kanssa speed raceen ja Demin kanssa sitten pelkästään agiepiksiin. Speedissä Katalla oli todella luja vauhti muttei kuitenkaan riittänyt 3 parhaan joukkoon, kyllä oli pitelijällä hankaluuksia pitää Kataa kun lähdin juoksemaan radan toiseen päähän, se hyppi ja vauhkosi ja pakitteli pannasta ja yritti sitten kuumuuksissaan jopa näykkiä mut onneksi odotusaika ei ollut pitkä niin pääsi juoksemaan höyrynsä ulos :) Demistäkin juokseminen oli kivaa ja hyökätä juoksemisen jälkeen leluun kiinni. Deminkään juoksuvauhti ei riittänyt sijoituksille mutta hauskuus se on sijoitusta tärkeämpää!

Sitten pitkän odottelun jälkeen tuli agiepiksien vuoro ja Demi ei ollut uskoa silmiään kun pääsi agiradan laidalle odottamaan vuoroaan ja sillon vasta ilme kirkastuikin kun pääsi jo esteen taakse istumaan :) Sitten lähdettiin lujaa eikä meinannut vauhdista loppua tulla, kepeillä tuli ensimmäinen virhe, en tajunnut vaatia sitä menemään viimeistä väliä joten pomppasi tokavikalta väliltä pois ja jatkoi hullun kiilto silmissä matkaansa :D Sitten tulikin hylsy kun muistaakseni syöksyi putken luona olevan hypyn ja sitten putkeen kun olisi pitänyt mennä suoraan putkeen. Mutta ei haittaa, meillä oli tosi kivaa pitkästä aikaa tämän lajin parissa, toivotaan että Katan kanssa päästään joskus samaan tilanteeseen kuin Demin kanssa agissa jäätiin! :)

Onhan tässä viime päivityksen välillä kerennyt tapahtua muutakin, muutettiin Mikkelistä takaisin Savonlinnaan kuun alussa, töiden perässä oli tultava takaisin kun mie en sieltä töitä saanutkaan ja mies lähti pienen työputken jälkeen opiskelemaan :) Ihana kaupunki Mikkeli oli, kerkesin tutustumaan moniin uusiin ihmisiin ja kyllä niitä jää kaipaamaan, mutta kyllä täällä olevia ystäviä kuitenkin kaipasi kaikista eniten :)

Katan kanssa oltaisiin menossa välikuvauksiin ja Demiltä kuvautan selän uusiks ensi keskiviikkona Joensuun Kivuttomassa, Mire lähtee Hipan kanssa mukaan ja samoin Iina Taran kanssa, toivotaan parasta että Kata olisi terve ja saataisiin jatkaa harrastuksia! :) Mutta kirjoittelen tänne sitten tuloksia.

Tässä juoksukuvat:





Demin agiliitoa:












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti