maanantai 30. toukokuuta 2011

Maple Yardin leiri ja pentutapaaminen

Tuli käytyä Varsinais-Suomessa Pöytyällä (Yläne) Maple Yardin agi- ja tokoleirillä 20.-22.5, oltiin koko perhe reissussa, Demin kanssa treenailtiin pääasiassa tokoa, mutta pääsi myös pientä agirataa ottamaan pitkästä aikaa :) Kata sai harjoitella agin alkeita ja innoissaan siitä hommasta oli, eiköhän tuosta hyvä agikoira saada :) Yövyimme 4 hengen mökissä Yläneen joen vieressä, toisessa huoneessa yöpyivät Ida Forssel, hänen miehensä Tuomas ja heidän Maple Yard Dashed Line "Onni" :) Leirikuvia löytyy täältä: http://evien.kuvat.fi/kuvat/Maple%2520Yard%2520-leiri%252020-22.5.2011/

Lauantaina pistäydyttiin tapaamassa Katan siskoa Nunnaa (EG Nunna)ja Nori-veljeä (EG Norman) Nousiaisessa ihan lähellä Pöytyää, tapaaminen meni ihan ok, Kata pelkäsi kovasti uhmakkaita sisaruksiaan kun hyökkivät niskaan ja ärisivät, lopussa Kata kyllä alkoi antaa takaisin samalla mitalla ja siskon kanssa varsinkin tuntui olevan jotain hampaankolossa kun sille kaikista eniten ärisi takaisin ;)

Tässä muutamia kuvia tapaamisesta:



Nunna tuli huutamaan


Kata päätti huutaa takaisin




Nori tuli härkkimään


Nunna


Nori


Kyllä sitä sitten jo vähän meinattiin leikkiäkin




1 kommentti:

  1. No en ehkä sanois että Nori ja Nunna olivat uhmakkaita. Ne oli sitä mitä sakemannit on. Se oli vaan sitä sakemanni kieltä.

    -Hanna-

    VastaaPoista