sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Sosiaalistamista

Käytiin Katan kanssa ekan kerran kaupunkikävelyllä maanantaina, joka sujuikin ihan mallikelpoisesti, toki siinä vaiheessa hihna oli vielä melko outo kapistus mutta pari tietä ylitettiin ja liikennevaloistakin mentiin :) Mummokin tuli tervehdittyä.

Eilen sitten lähdettiin yhdessä Miren ja Hipan (pieni saksalaisen alku Sudensilmän Chitsa) kanssa kaupunkikävelylle uudestaan. Eka mentiin pentujen kanssa ihmettelemään eläinkauppaa ja sopivasti sitten sattuikin linja-autoaseman sisäpihalla olemaan laskiaistori joten ihmisvilinää riitti ja moni sitten pysähtyikin pentuja ihastelemaan :) Mentiin melko liukkaat portaat ylös ja tasanteella oleva kaidekin oli mallia läpinäkyvä. Rappuset mentiin vähän varovaisesti mutta toimintakyky säilyi tasanteellakin ja makupalatkin kelpasivat, ihmetteli laidankin yli hieman. Tutkailtiin paria ritilä"ovimattoa" eikä niissäkään ongelmia ollut :) Alastulo tuotti sitten enemmän vaikeuksia, portaat olivat aika isot joten matka seuraavalle portaalle oli aika pitkä. Houkuttelin ja kovasti Katan teki mieli mutta pelotti kuitenkin aluksi. Viimein sai rohkaistua itsensä ja alas tultiin sitten tosi nätisti :) Käveltiin vielä pieni lenkki kaupungilla Katan kanssa kahdestaan ja kävästiin sitten vielä Mustissa ja Mirrissä ruokaostoksilla :)

Kotona sitten nukkuikin pitkään kunnes lähdettiin Miren kanssa käymään Sussun luona tutustumassa kääpiösnautseri Juiceen ja sekös pelottava oli! Pieni musta pörröinen karvakasa jonka silmiäkään ei kunnolla nähnyt, huuto alkoi heti kun Juice lähestyi :D Pitkän aikaa meni ennen kuin uskaltautui kunnolla haistelee, sitten ei enää ongelmaa ollutkaan :D

Illalla sitten saivat Kata sekä Hippa leikkiä yhdessä että jaksavat nukkua yön yli rauhallisesti :)

Tässä muutamia uusia kuvia neidistä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti