torstai 26. marraskuuta 2009

Demi hieronnassa

Demi kävi Heidi Kemppaisen hierottavana maanantaina 26.11 ja selkähän sillä oli aivan totaalisen kipeä ja jumissa. Lauantaina hain Heidiltä ensiavuksi homeopaattisia Aconitum-kiteitä ja ne kyllä auttoivat huomattavasti. Tiistaina Demi oli aivan kuin uusi koira, se juoksi vielä hullummin kuin pitkään aikaan ja oli muutenkin paljon reippaampi mut keskiviikkona sitten sattui pienimuotoinen "onnettomuus" iltalenkin aikana. Mire oli mukana Nalan ja Locon kanssa ja Demi juoksi niiden kanssa polulta metsään. Kohta kuului aivan kauhea ulahdus jollaista Demi ei oo koskaan päästänyt, ei nähty mitä tapahtui eikä kuultu et ois Loco sitä aikaan kovin ihmeellisemmin höykkyyttänyt. Demi piti vasenta takatassua ihan ylhäällä vatsan alla ja ontui jonkun aikaa.

Pihalla Mire sitten vähän kevyesti paineli Demin alaselkää niin se veti heti korvat luimuun ja laski lantiotaan hieman ja alkoi steppaamaan. Sen tapahtuman jälkeen se on taas ollut kipeän oloinen mut ei kuitenkaan onneks läheskään niin pahasti kuin ennen hierontaa.

Pahat ajatukset vaan pyörii mielessä että mitä jos sillä todetaan vaikka joku spondyloosi tai muu elämää haittaava juttu... Onneksi 14.12 on kuvausaika Aholle jossa kuvautan Demiltä selän ja toivottavasti sielä selviäisi sitten syy jos se ei löydy röntgenkuvista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti